Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Na Základní škole Schulzovy sady ve Dvoře se vyměňují okna, hotovo bude na konci října

Řemeslníci začali vyměňovat okna na jižní fasádě budovy A ZŠ Schulzovy sady ve Dvoře Králové nad Labem. Město nechá vyměnit celkem dvaatřicet špaletových oken. Práce vyjdou na dva miliony korun.

Řemeslníci pracují vždy od pátku do pondělí. Díky tomu se minimalizují rušivé vlivy na výuku, hlavně hluk a zvýšená prašnost. Montovat a začišťovat okna se budou maximálně ve dvou třídách a jednom kabinetu. Ty budou pro tento účel vždy vyklizeny.

„Jsme rádi, že pokračuje modernizace budovy. Přestože to bude pro učitele i žáky znamenat vyšší nároky na organizaci výuky, přesuny tříd i určitá omezení. Již nyní se těšíme, že se v opravených třídách sníží hladina venkovního hluku, zlepší se kvalita i estetika prostřední a nebude docházet k únikům tepla. Nová okna se budou také snadněji udržovat. Přínosem budou i nové žaluzie.“ říká Ivan Jugl, ředitel ZŠ Schulzovy sady.

Výměna oken na jižní fasádě navazuje na práce, které proběhly v letech 2015 a 2016. To se postupně vyměnila okna na východní a západní fasádě budovy A. Práce na jižní fasádě, za které dá město skoro dva miliony korun, budou hotovy do měsíce.

Ohodnoť článek

Foto mudk.cz

Štítky ZŠ Schulzovy sady, Dvůr Králové nad Labem, výměna, okna, říjen, okno, fasáda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Základní škole Schulzovy sady ve Dvoře se vyměňují okna, hotovo bude na konci října  |  Trutnovsko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.