Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Tragická nehoda na hlavním tahu na Trutnov. Po čelním nárazu dva mrtví a jeden těžce zraněný

Skoro dvě hodiny byla uzavřená silnice mezi Kocbeřemi a Choustníkovým Hradištěm. Krátce po patnácté hodině tam došlo k tragické nehodě, osobní auto sjelo ze silnice a čelně narazilo do překážky. Bilance nehody je smutná - dva mrtví a jeden těžce zraněný.

Na místo vyjely všechny složky integrovaného záchranného systému včetně profesionálních hasičů ze Dvora Králové nad Labem a z Trutnova a také dobrovolní hasiči z Hajnice. „Po příjezdu bylo nutné zahájit neprodleně vyproštění zaklíněných osob za pomocí hydraulických nástrojů. Poté hasiči asistovali přítomné zdravotnické záchranné službě při resuscitaci osob," řekl za hasiče Ondřej Sezima.


Podle něj i přes veškerou snahu dva lidé z auta svým zraněním na místě podlehli. „Další cestující byl s vážnými zraněními transportován vrtulníkem Letecké záchranné služby do Fakultní nemocnice v Hradci Králové," dodal Sezima.

ČTĚTE TAKÉ: Vážná nehoda u Častolovic. Řidičku po čelním střetu s kamionem transportoval do nemocnice vrtulník

Auto skončilo mimo vozovku, silnice byla uzavřená do sedmnácti hodin.

Autoři | Foto HZS HK

Štítky Trutnovsko, Choustníkovo Hradiště, nehoda, hasiči, HZS Lk, silnice, Trutnov, Fakultní nemocnice Hradec Králové, Dvůr Králové nad Labem, Hajnice, Častolovice

Tragická nehoda na hlavním tahu na Trutnov. Po čelním nárazu dva mrtví a jeden těžce zraněný  |  Trutnovsko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.