Počasí dnes30 °C, zítra22 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

Nová výstava v Náchodě připomíná kulaté výročí města

Podívat se zpátky do minulosti může v Náchodě každý, kdo si přijde prohlédnout výstavu k příležitosti výročí 770 let od první písemné zmínky o městě a 100 let od založení fotoklubu.

Město Náchod spojilo síly s Fotoklubem Náchod a výsledkem je retrospektivní výstava v ulicích města Náchoda. Na celkem osmnácti zastaveních jsou připraveny výstavní panely s historickými fotografiemi a dalšími zajímavými dokumenty týkající se daného místa. Výstava je určena všem, bez ohledu na věk. I ti největší pamětníci budou zcela jistě některými snímky překvapeni.

Jednotlivá zastavení jsou „rozmístěna“ po celém městě a je možné je navštívit jednotlivě, netvoří žádnou návaznost. Jedná se o okruh, který  začíná i končí na Masarykově náměstí, kde najdou zájemci také Městské informační centrum Náchod. Zde si můžou vyzvednout mapku procházky a získat další informace.

"Plnohodnotnou procházku časem doporučuje město plánovat jako celodenní výlet, jedná se o přibližně 14 km dlouhou cestu. V případě, že by vám i toto bylo málo, přidejte si i 18. zastavení na Jiráskově turistické chatě na Dobrošově. V tomto případě se můžete těšit na 16 km dlouhou cestu, navíc se značným převýšením," uvedla v tiskové zprávě mluvčí Náchoda Nina Adlof.

Ohodnoť článek

Foto Město Náchod

Štítky Fotoklub, fotografie, Náchod, výstava, výročí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nová výstava v Náchodě připomíná kulaté výročí města  |  Náchodsko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.