Počasí dnes9 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

V lokalitě Šalounova v Hořicích byla dokončena příprava nových stavebních parcel

Na konci loňského roku byla v Hořicích stavebně dokončena druhá etapa akce Šalounova. Prodloužena byla Zborovská ulice. Na ni vznikly další nové parcely pro výstavbu rodinných domů i jednoho bytového domu. Město v současné době dokončuje administrativní část včetně geometrického plánu jednotlivých parcel.

Kompletní vybudování nových inženýrských sítí a dopravní infrastruktury vyšlo na přibližně 16,5 milionu korun. Ve druhé polovině února letošního roku bude možné zveřejnit záměr prodeje jednotlivých parcel pro ty, kteří by tu chtěli postavit rodinné domy a záměr prodeje parcely pro výstavbu bytového domu.

Zveřejněn bude po schválení v Zastupitelstvu města. Obsahovat má cenu, informace, kdy bude moci být zahájena a dokončena výstavba, ale i předkupní právo.

Celkem je tu čtyřiadvacet stavebních parcel pro výstavu rodinných domů a jeden pozemek pro bytový dům. Podrobnosti ohledně rezervace a odkupu pozemků budou uveřejňovat Hořice na svých stránkách.

Ohodnoť článek

Foto horice.org

Štítky Šalounova, Hořice, stavební parcela, rodinný dům, bytový dům, pozemek, stavba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V lokalitě Šalounova v Hořicích byla dokončena příprava nových stavebních parcel  |  Jičínsko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.