Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Řidič Petr najezdil za 25 let milion a čtvrt kilometrů bez nehody. Dopravní podnik ocenil své řidiče

Dopravní podnik města Hradce Králové ocenil v rámci projektu Jízda bez nehod pětici řidičů, kteří dohromady za několik desítek let najezdili přes čtyři miliony kilometrů. Rekordmanem je Petr Husák, který za 25 let ujel 1 250 000 kilometrů.

„V této tradiční soutěži oceňuje dopravní podnik své dlouholeté zaměstnance, kteří nejen dosáhli úžasného kilometrového milníku, ale především nespočet dnů a služeb odváděli skvělou práci, za kterou je určitě třeba jim poděkovat. Často se museli potýkat se složitými situacemi na silnicích a je třeba si říct, že za takovým číslem není jen štěstí, ale také výborná znalost pravidel silničního provozu,“ říká náměstek primátora pro správu městských organizací Pavel Marek (ANO). Řidiči spolu s památečním oceněním získali také jednorázovou finanční odměnu.

„S těmito řidiči se veřejnost i nadále běžně setkává v našich moderních autobusech, elektrobusech a trolejbusech. Jsme skutečně hrdí na to, že máme ve svém kolektivu tak kvalitní řidiče, na které se naši cestující i ostatní účastníci silničního provozu mohou plně spolehnout. Pevně doufáme, že získaná ocenění budou trvale motivovat k příkladně bezpečné a ohleduplné jízdě i další řidiče,“ dodává ředitel Dopravního podniku města Hradce Králové Zděnek Abraham.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto DPM HK

Štítky dopravní podnik, Hradec Králové, řidič, ocenění, bez nehody, dopravní společnost, Pavel Marek, ANO 2011, havárie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič Petr najezdil za 25 let milion a čtvrt kilometrů bez nehody. Dopravní podnik ocenil své řidiče  |  Hradecko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.