Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Biograf u dvou přátel bude promítat každý čtvrtek na Pivovarském náměstí v Hradci Králové

Biograf u dvou přátel připravilo sérii dalšího promítání. Promítat se bude během celého srpna každý čtvrtek od 20 hodin. Na programu jsou čtyři české filmy.

„Srpnové čtvrtky budou opět ve znamení oblíbených českých filmů. Příští týden uvedeme českou komedii o masožravé Adéle, moc zveme taky na kultovní komedii Vladimíra Morávka Nuda v Brně - hlavně proto, že v tomto filmu uvidíte spoustu výborných hradeckých tváří včetně Pavly Tomicové nebo Zory Valchařové Poulové z Klicperova divadla,” zvou na promítání organizátoři.

Diváci dále mohou zajít na novou českou pohádku Hodinářův učeň, kterou Bistro chystá na 20. srpna nebo si užít muzikálový film Rebelové s mnoha oblíbenými písničkami v podání Zuzany Norisové, která tu dokonce ztvárnila jednu z hlavních rolí. Rebelové se chystají na 27. srpna od 20 hodin.

“Rebely jsme měli promítat už na konci června. Protože nám ale nepřálo počasí, rozhodli jsme se ho zařadit v tomto termínu. Je to oblíbený film našich klientů a oni se už těší, že divákům na tento večer připraví i příjemnou atmosféru 60. let. Chybět nebudou pestrobarevné úbory ani dobové účesy, a samozřejmě hudba a tanec,” uvedli pořadatelé.

Promítání jsou pro diváky zdarma, provoz letního kina mohou návštěvníci podpořit zakoupením občerstvení. Diváci mohou parkovat v parkovacím domě v budově Královéhradeckého kraje, odkud se výtahem dostanou přímo na Pivovarské náměstí. Nejbližší zastávky MHD jsou Adalbertinum nebo Zimní stadion.

Ohodnoť článek

Tisková zpráva | Foto Biograf Ettiene

Štítky letní, kino, biograf, Hradec Králové, Pivovarské, náměstí, film, srpen, léto, Pivovarské náměstí, česká kinematografie, Vladimír Morávek, Pavla Tomicová, Zuzana Norisová, Klicperovo divadlo, Hodinářův učeň, Brno, Rebelové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Biograf u dvou přátel bude promítat každý čtvrtek na Pivovarském náměstí v Hradci Králové  |  Hradecko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.