Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Muži v Hradci hajlovali a fašistickými gesty "zdravili" projíždějící policisty. Skončili v poutech a následně na záchytce

O uplynulém víkendu museli strážníci hradecké městské policie řešit hned čtyři muže, kteří to značně přehnali s alkoholem. Dva z nich natolik, že hajlovali před projíždějící hlídkou. Jejich předvádění se ale skončilo rychlým zásahem policie, která oba muže zatkla.

První dva muži díky své opilosti, ohrožovali své zdraví. Jeden z nich se v nočních hodinách, ve tmavém oblečení, pohyboval prostředkem vozovky, druhý si pak při pádu na chodník způsobil velkou zhmožděninu na hlavě. Oba měli problém s koordinací pohybů, vrávorali a padali na zem.

Nebyli schopni se bezpečně dostat domů, proto svoje noční putování městem zakončili na záchytce. Druhá dvojice se předváděla na zastávce MHD. Projíždějící hlídku městské policie „zdravila“ hlasitým hajlováním a fašistickými gesty. Toto „hrdinství“ jim však vydrželo pouze do chvíle, než strážníci vystoupili z vozidla. 

Jeden z nich, aby nemusel vysvětlovat své jednání, si dokonce chvíli hrál i na hluchého. Oba se chovali velmi agresivně a s hlídkou odmítali spolupracovat. Z místa se snažili odejít a nereagovali na výzvy k zastavení. Jejich agresivita se stupňovala, proto musela být použita pouta. K vystřízlivění je hlídky městské policie převezly na záchytku. Následující ráno byli za své přestupkové jednání řešeni pokutou ve výši 2000 korun.  

Tisková zpráva | Zdroj Městská policie Hradec Králové

Štítky Městská policie, Hradec Králové, opilci, záchytka, obecní policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muži v Hradci hajlovali a fašistickými gesty "zdravili" projíždějící policisty. Skončili v poutech a následně na záchytce  |  Hradecko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.