Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Někdo zahrabal kočku na dětském hřišti, přímo u klouzačky

Neuvěřitelný nález oznámila v odpoledních hodinách městské policii mladá maminka. Na dětském hřišti u velkého hradeckého sídliště byla nalezena mrtvá kočka. Někdo ji nepochopitelně zahrabal do písku u dojezdové plochy dětské klouzačky. Strážníci místo ohraničili zákazem vstupu a informovali hradecké technické služby. Pracovníci budou vyměňovat písek v celém prostoru dětského hřiště.

Jenže to nebylo vše, co městská policie o víkendu zažila. V neděli krátce před čtvrtou hodinou ráno si hlídka při kontrole okrajové části města všimla muže spícího na kapotě zaparkovaného vozidla. Vedle vozidla ležely ponožky a boty. Strážníci muže probudili. Měl drobné oděrky v obličeji i na těle, a vůbec si nedokázal vzpomenout, jakým způsobem se ocitl na vozidle.

Pamatoval si, že popíjel a chtěl si jít lehnout do svého vozu. Vůbec netušil, kde se tu vzal. Vozidlo mělo promáčknutou střechu a muž prohlásil, že je ochoten škodu uhradit. Strážníci kontaktovali majitelku vozidla, seznámili ji s událostí i s postupem při náhradě vzniklé škody.

Ve stejný den odpoledne byla hlídka odchytové služby městské policie vyslána do lokality Malšova Lhota. Po plotě zahrady u jednoho z domků se plazil 1,5metrový had. Herpetolog městské policie zjistil, že se jedná o nejedovatého hroznýše královského. Hada odchytil a převzal si ho do dočasné péče.

Autoři | Foto Městská policie HK

Štítky dětské hřiště, obecní policie, kočka

Někdo zahrabal kočku na dětském hřišti, přímo u klouzačky  |  Hradecko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.