Počasí dnes14 °C, zítra13 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Za dobré vysvědčení si školáci užijí atrakce v hradeckém aquaparku zdarma

Odměnou za celoroční snahu ve škole bude pro školáky v Hradci Králové vstupné do aquaparku grátis. Stačí přijít s vysvědčením, na kterém nebude horší známka než trojka. Vítání jsou všichni školou povinní do deseti let věku.

Poslední červnový víkend v termínu 28. – 30. června budou mít školáci do deseti let vstup do aquacentra v Městských lázních zdarma. Nutný je samozřejmě doprovod dospělého. Vysvědčení je třeba přinést ukázat.

Zdarma mohou děti navštívit například 82 metrů dlouhý tobogán se světelnými efekty nebo si užít umělé vlnobití v bazénu. Návštěvníkům je dále k dispozici kruhový bazén s perličkovými lůžky nebo bazén s podvodními masážemi. V areálu je možné vyzkoušet také saunu s venkovním atriem, solárium nebo parní kabinu.

Městské lázně a padesátimetrový plavecký bazén jsou propojeny vyhřívanou chodbou, hosté tak mohou využít služeb celého areálu a projít v plavkách až na Slunnou loučku, odpočinkovou venkovní zónu.

Pro nejmenší návštěvníky aquacentra je určen dětský bazének s umělou říčkou, skluzavkou a hračkami do vody. Velké oblibě se těší také dětský koutek se skákacím hradem, vodními kameny, počítadlem a houpacími hračkami.

Ohodnoť článek

Foto Plavecký areál Hradec Králové

Štítky aquacentrum, vysvědčení, známky, Hradec Králové, školák, zdarma

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Za dobré vysvědčení si školáci užijí atrakce v hradeckém aquaparku zdarma  |  Hradecko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.