Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Epidemie koronaviru posunula dostihovou sezonu v Pardubicích

Na plánovaný termín 8. května, mohou žokejové v nové dostihové sezóně v Pardubicích zapomenout. Kvůli epidemii nemoci covid-19, se úvodní zahajovací den v květnu konat nebude. Sezona by ale mohla být prodloužena, aby diváci mohli dostihy sledovat na tribunách.

Spolek má ve hře několik variant, jak by mohla sportovní sezona na závodišti probíhat. „Prioritou pro nás je dostihový provoz a jsme připraveni během roku uspořádat všechny plánované mítinky. V našem kalendáři jsme si již rezervovali dostatek náhradních termínů," uvedl ředitel Dostihového spolku Jaroslav Müller.

Co by spolek chtěl, je mít diváckou kulisu. Závody, by se mohly konat v náhradních termínech a sezona by mohla skončit až v listopadu. I další plánované akce, které měly proběhnout do konce června, se zřejmě přesunou.

První kvalifikace na 130. Velkou pardubickou, se má uskutečnit na 23. května. Samotná Velká pardubická se Slavia pojišťovnou, by měla vyvrcholit v říjnu.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Dostihové závodiště Pardubice

Štítky Velká pardubická, 130. ročník, koronavir, posunutí, Pardubice, pandemie covidu-19, Dostihový spolek a.s., Jaroslav Müller

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Epidemie koronaviru posunula dostihovou sezonu v Pardubicích  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.