Počasí dnes30 °C, zítra23 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

V Hradci Králové se zavírá plavecká padesátka, Slunná loučka bude zdarma

Zítra půjdou plavci si dát prsa nebo znak do plavecké padesátky na Eliščino nábřeží v Hradci Králové zbytečně, bude totiž zavřeno. Začíná letní provozně-technologická odstávka, který letos potrvá skoro šest týdnů. Bazén by se znovu mohl otevřít v polovině srpna.

Správa nemovitostí, která bazén provozuje, během odstávky plánuje pořízení nových výměníků na ohřev teplé vody nebo kompletní výměnu šikmé prosklené stěny nad galerií bazénu či výměnu bazénové filtrace v dětském bazénku. Nové budou i generátory páry v parních kabinách. Celková hodnota všech prací provedených během odstávky dosáhne téměř sedm milionů korun bez DPH.

Zaplavat si můžou přijít zájemci na hradeckou Flošnu nebo se jít vykoupat do aquacentru v městských lázních. Jelikož návštěvníci Slunné loučky nemohou využít v době odstávky padesátimetrového bazén ani občerstvení na terase, rozhodla Správa nemovitostí, že loučka bude pro návštěvníky letos zdarma. V době odstávky bazénu bude loučka otevřena denně od 10 do 18 hodin.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto SNHK

Štítky bazén, SNHK, Hradec Králové, odstávka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Hradci Králové se zavírá plavecká padesátka, Slunná loučka bude zdarma  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.