Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Kdo uplave v Hradci stovku jakýmkoliv stylem, dostane vstup do bazénu zdarma

Další ročník oblíbené plavecké soutěže je tady. Zúčastnit se bude moci zítra každý. Dějištěm bude plavecký bazén na Eliščině nábřeží. A odměnou bude pro každého vstup do bazénu zdarma.

Plavci všech věkových kategorií a každý, kdo bydlí, studuje nebo pracuje v Hradci Králové, popřípadě příležitostně navštíví bazén, se může zúčastnit 32. ročníku Plavecké soutěže měst. Soutěž proběhne v padesátimetrovém plaveckém bazénu na Eliščině nábřeží už zítra 4. října.

Letošní 32. ročník Plavecké soutěže měst organizuje opět Plavecký klub společně se Správou nemovitostí Hradec Králové. Zúčastnit se jí může kdokoliv z plavců bez rozdílů věku a každý, kdo v Hradci Králové pracuje, studuje, bydlí nebo jen příležitostně navštíví plavecký bazén.

Soutěž proběhne v padesátimetrovém krytém plaveckém bazéně na Eliščině nábřeží 4. října od 12 do 19 hodin. Pokud v tuto dobu návštěvník uplave sto metrů libovolným způsobem, vstup do bazénu má na šedesát minut zdarma. Čas měří na vyhrazené dráze trenéři Plaveckého klubu HK. Akce je pořádána za podpory města Hradec Králové i Královéhradeckého kraje.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto SNHK

Štítky bazén, soutěž, plavání, Hradec Králové, město, ČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kdo uplave v Hradci stovku jakýmkoliv stylem, dostane vstup do bazénu zdarma  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.