Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Další skiareály pouští lanovky a vleky, zalyžujeme si na Dolní Moravě i ve Špindlerově Mlýně

Sněžná děla jedou naplno, na horách lehce mrzne a další skiareály rozjedou zimní sezónu. Ode dneška se lyžuje na Dolní Moravě. Také na Andělu na Černé Hoře v celé délce. O víkendu pojede i Malá Úpa a Špindlerův Mlýn

Perfektně připravenou sjezdovku Vyhlídkovou a Kamilu slibuje ode dneška Dolní Morava. Lyžaři se projedou skoro po třech kilometrech upravených tratí. V provozu je čtyřsedačková lanovka Sněžník. Zítra tady bude tady i večerní lyžování. Zájemci se mohou vydat také na adrenalinový Sky Bridge 721, most je otevřen denně od desáté do šestnácté hodiny. 

Také ve Špindlerově Mlýně je vše připraveno na start zimní sezóny, který proběhne zítra. Modrá sjezdovka ve Svatém Petru je už téměř připravena na spuštění provozu, aktuálně se na ní nachází kolem 30 cm převážně technického sněhu. Od soboty pojedou dvě lanovky, Hromovka a innogy line ve Svatém Petru. Na návštěvníky bude čekat také bohatý zahajovací program. 

Na lyžaře se těší taky Malá Úpa. Doteď se tu jezdilo jen o víkendech, ale od této soboty se pojede nepřetržitě, a to na sjezdovce Pomezky. Od 17. prosince potom bude v provozu celý areál, tedy Pomezky, U Kostela, Trautenberk, Kolbenka a Dětské Parky.

Lyžuje se také na sjezdovce Anděl na Černé Hoře v Krkonoších, a to v celé délce. Lyžovat se na ní bude již denně i během všedních dní. Kabinková lanovka Černohorský Express následně vyrazí na svou trasu v 17:30 v rámci jednotlivé jízdy. Od soboty bude v provozu i dětská trať Sport1. A pokud vydrží počasí, tak v úterý se začne lyžovat v Peci pod Sněžkou.

Ohodnoť článek

Foto SKI Dolní Morava

Štítky vleky, lanovky, Dolní Morava, Špindlerův Mlýn, Černá Hora, Malá Úpa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další skiareály pouští lanovky a vleky, zalyžujeme si na Dolní Moravě i ve Špindlerově Mlýně  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.