Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Hradcem prolétne půlmaraton, stovky běžců se chystají na start

V Hradci Králové brzy opět zazní "3,2,1...". Za rohem je hradecký půl/maraton. Poběží se už tuhle neděli, tedy 2. října. Start i cíl je na Malšovickém stadionu.

Běžci poběží kolem Stříbrného rybníka, Lesního hřbitova, po Hradečnici a kolem kurtů LTC zpět. Část okruhu se běží v případě maratonu třikrát. Vše je podle organizátorů značeno. Na výběr jsou dětské závody, trať na pět kilometrů, půlmaraton a maraton.

Dopravní podnik upozorňuje na omezení dopravy na Lesní hřbitov. "V neděli 2. 10. 2022 bude od 11:30 do 15:00 z důvodu konání sportovní akce "Hradecký půlmaraton" uzavřena pro MHD konečná zastávka Lesní hřbitov a nebudou proto také obsluhovány zastávky Hradecký jezdecký klub a Zděná bouda," uvádí v tiskové zprávě dopravní podnik. V uvedeném čase budou všechny spoje linky č. 9 začínat/končit na zastávce Malšovice - U Střelnice. Časy odjezdů spojů z ostatních zastávek se nemění.  Vynechanými zástavkami jsou Hradecký jezdecký klub, Zděná bouda a Lesní hřbitov. Náhradními jsou zastávky Malšovice - U Střelnice.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ASK Slavia Praha

Štítky Běh, půlmaraton, Hradec Králové, běžci, závodníci, závod, maratonský běh, hřbitov, Malšovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hradcem prolétne půlmaraton, stovky běžců se chystají na start  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.