Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Hokejisté Hradce Králové odložili přípravu na ledě. Důvodem je zhoršující se epidemiologická situace

Hokejisté Hradce Králové kvůli zhoršující se epidemiologické situaci v České republice odložili start přípravy na ledě, kterou měli zahájit ve čtvrtek. Na led by měli svěřenci Vladimíra Růžičky vyjet v příštím týdnu. Klub o změně plánů informoval na svém webu.

"Členové A-týmu v těchto dnech absolvují testy na přítomnost koronaviru v těle, jejich čtvrteční a páteční tréninky byly proto zrušeny," uvedlo vedení královéhradeckého celku.

Poprvé od začátku epidemie v Česku počet aktuálně potvrzených nemocných lidí koronavirem přesáhl hranici pěti tisíc. Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch dnes uvedl, že podle vývoje epidemiologické situace do pátku zváží zavedení preventivních celostátních opatření proti šíření nového typu koronaviru.

Autoři | Foto Mountfield HK

Štítky Sport, hokej, koronavirus, extraliga, Hradec Králové, Mountfield Hradec Králové, Česko, Vladimír Růžička, COVID-19, Adam Vojtěch, hokejista

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejisté Hradce Králové odložili přípravu na ledě. Důvodem je zhoršující se epidemiologická situace  |  Hokej  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.