Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Mizérie je pryč. Hokejisté Hradce porazili Zlín na jeho ledě, vyhráli potřetí v řadě

Už to začíná být opět ten dobrý hradecký hokej, který si všichni pamatují. Hradečtí hokejisté porazili Zlín na jeho půdě hladce 4:0. Mazanec si připsal třetí nulu v sezóně a navíc se Mountfield HK prodírá tabulkou konečně vzhůru.

"Podařilo se nám dát dost gólů, protrhli jsme to, neboť se nám to poslední dobou moc nedařilo. Hráli jsme zodpovědně, kluci měli dobrý pohyb. Samozřejmě potom, když se zápas vyvíjí tak, jak se vyvíjel, je podstatné dobře to dobránit do konce a nepustit soupeře do nějakých šancí. Výkon byl obecně dobrý," hodnotil po utkání trenér Václav Růžička pro klubový web.

Výhra je o to cennější, jelikož Hradečtí podruhé v řadě vyhráli na půdě soupeře. V utkání se navíc prvním ligovým gólem blýskl mladík Radim Šalda. "Konečně jsme se odpíchli od toho dna. Poslední dobou jsme hráli špatně, výsledky byly 0:1 nebo o gól ve prospěch soupeřů. Musím říct, že si to konečně sedá," řekl po zápase dvacetiletý forvard.

V neděli může Hradec potvrdit formu proti trápícím se Vítkovícím. Ty jsou aktuálně předposlední a po porážce 1:9 v Karlových Varech přišel ostravský tým o hlavního trenéra, navíc hráči dostanou vysoké pokuty. Nové trenérské duo hodlají Vitkovice představit právě už v neděli pod Bílou věží.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Mountfield HK

Štítky Mountffield HK, hokej, Hradec Králové, výhra, Zlín, PSG Zlín, Mountfield Hradec Králové, hokejista, Radim Šalda, HC Energie Karlovy Vary

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mizérie je pryč. Hokejisté Hradce porazili Zlín na jeho ledě, vyhráli potřetí v řadě  |  Hokej  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.