Počasí dnes9 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Velké komplikace. Po zranění Zámorského jde do Hradce na zkoušku Voráček

, aktualizováno 6. září 2019, 13:06

Hokejisté Hradce Králové mají ještě před startem nové extraligové sezony problémy se zdravotním stavem klíčových obránců, klub se proto dohodl na měsíční zkoušce s Tomášem Voráčkem. Devětadvacetiletý bek odehrál minulou sezonu za Spartu a Mladou Boleslav, kde byl na hostování. Jeho příchod oznámil Mountfield na svém webu.

Východočeši se musí obejít nejen bez zraněného Tomáše Linharta, ale nově také bez Petra Zámorského. Nejproduktivnějšího obránce minulé extraligové sezony vyřadila ze hry nemoc. "Podle slov lékařů si vyžádá minimálně dva až tři týdny léčení. Museli jsme na to nějak velmi rychle zareagovat, proto k nám přichází na měsíční výpomoc Tomáš Voráček," uvedl generální manažer Aleš Kmoníček.

Linhart ani Zámorský nestihnou start extraligy, kterou Královéhradečtí zahájí domácím zápasem v sobotu 14. září proti Liberci. Voráček se k týmu připojil dnes, ale do duelu Ligy mistrů proti Cardiffu ještě nemůže zasáhnout. Sobotní zápas s Frölundou už by stihnout mohl.

 

Autoři | Foto Mountfield HK

Štítky Sport, hokej, extraliga, Hradec Králové, Voráček, Tomáš Voráček, Petr Zámorský, Mountfield Hradec Králové, HC Sparta Praha, BK Mladá Boleslav, Tomáš Linhart, Liga mistrů UEFA, Bílí Tygři Liberec, Aleš Kmoníček, Cardiff

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Velké komplikace. Po zranění Zámorského jde do Hradce na zkoušku Voráček  |  Hokej  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.