Počasí dnes23 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Kolín udělil lekci hradeckým Lvům, Hradec prohrál v přípravě

Gólovou střelnici si na hradeckém stadionu otevřeli hokejisté Hradce Králové a Kolína. Hosté nakonec v přípravném zápase vyhráli 6:4. Rozhodovalo se v samotném závěru.

Přípravné zápasy jsou od toho, aby trenérský tým viděl, co funguje a na čem je potřeba ještě zapracovat. Ve včerejším zápase padlo celkem deset branek, z toho půlka v prvním dějství. Lvi se dokázali jednou dostat dokonce i do vedení, ale Kolín se nenechal zastrašit a o vítězství se rozhodovalo v závěrečných minutách.

Autorem prvního gólu byl hostující Petr Moravec. Další zářez na hradecké pažbě byl dost nestandartní. Kapitán Hradce Radek Smoleňák hrál tentokrát za partnerský klub a rovnou z mezikruží vypálil přesnou střelu mezi betony hradeckého gólmana. Lvi následně snížili dělovkou Michaela Gaspara od modré na 1:2.  Dvougólový náskok vrátil hostům Stanislav Vrhel.

Lvi se tlačili do útoku a neslo to ovoce. Oliver Okuliar protlačil puk za záda Vomáčky a bylo to 2:3. Akční hokej byl k vidění i v poslední části. Nerozhodné skóre svítilo na tabuli po trefě Jana Eberleho. Hradec vyměnil gólmana a jelo se dál. Domácí dokázali průběžný stav otočit na svou stranu, když ve vlastním oslabení dokázal skórovat Patrik Marcel. Chvíli na to ale dokázal stoval Petr Moravec.

Následovala delší pasáž bez gólu a stav 4:4 svítil až do 55. minuty. Hattrick v utkání poté zkompletoval Petr Moravec, Kozlové se dostali do vedení, které ještě v závěrečné power play pojistili a odvezli si výhru 6:4.

Ohodnoť článek

Foto hchk

Štítky hchk, Hradec Králové, hokej, extraliga, ČR, hokejista

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kolín udělil lekci hradeckým Lvům, Hradec prohrál v přípravě  |  Hokej  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.