Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Ostuda, zlobí se Tygři. Hradečtí lámali na střídačce hokejky hráčům Liberce

Úterní utkání Bílých Tygrů v Hradci přineslo parádní hokej, ale také hodně emocí včetně bitky domácího Janka s Dernerem. Poté ale došlo k něčemu, co do sportu nepatří, domácí hráči totiž na střídačce zlomili hned tři hokejky Libereckých. Tygři po utkání zveřejnili video a celou situaci odsoudili, Hradec pak přispěchal s prohlášením, že věc bude řešit.

„Chování střídačky Mountfield HK je ostudou pro celou extraligu,“ uvedli Tygři v popisku videa, na kterém je vidět, jak se několik hráčů domácích zapojuje do lámání tří hokejek. „Máme ALESPOŇ poslat fakturu?“ naznačil liberecký klub, že nákup hokejky není úplně levná záležitost.

Hradecký klub se poté ozval a chování hráčů odsoudil. „Mountfield HK odsuzuje nesportovní chování některých jednotlivců A-týmu z průběhu utkání proti Bílým Tygrům Liberec," odpověděl.

Vedení hradeckého klubu podle vyjádření na twitteru uvedená záležitost mrzí a Bílým Tygrům se za tuto událost omluvilo. „Klub bude věc s dotyčnými řešit interní cestou.“

Domácí v zápase vedli už 3:1, hosté ale vyrovnali na 3:3, Hradec šel pak do vedení 4:3, jenže Liberečtí půl minuty před koncem třetí třetiny opět vyrovnali. Domácí pak rozhodli v prodloužení.

„Prohrávali jsme sice 1:3, ale dokázali jsme se do zápasu vrátit a makali jsme celých šedesát minut. Bod jsme si podle mě zasloužili. Jen škoda prodloužení, kde byly šance na obou stranách, ale Hradec měl větší štěstí v zakončení,“ okomentoval dvougólový střelec Liberce Michael Frolík.

Ohodnoť článek

Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky bílí tygři, hokej, liberec, hradec, hokejky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ostuda, zlobí se Tygři. Hradečtí lámali na střídačce hokejky hráčům Liberce  |  Hokej  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.