Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Hradečtí fotbalisté doma jasně porazili trápící se Vítkovice

V rámci 15. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA přijel pod malšovická lízátka celek z Vítkovic, který se před zápasem nacházel na předposledním místě. Ani Hradečtí nebyli v ideální formě, protože poslední dvě utkání prohráli a propadli se tabulkou. Svoji povinnost proti trápícím se Slezanům ale splnili, a to když především díky prvnímu poločasu zvítězili 3:0.

Po úvodním snažení domácích hráčů se už v 9. minutě poprvé měnilo skóre, a to když Adam Vlkanova udělal ve vápně hostů velký závar, který nakonec v úvodní branku převtělil obránce Otto Urma. Votroci se směrem dopředu i nadále nepřestali snažit, z čeho vyplynulo vedení už o dvě branky. V prostoru penalty zapomněla hostující defenziva na zcela volného Davida Doležala, který si už věděl rady.

Vítkovice se pak trochu otřepaly a směrem dopředu přestaly být bezzubé. Největší dvě příležitosti ale skončily střelou těsně vedle brankové konstrukce. A tak když deset minut po rozehrání druhého poločasu krásnou střelou zakončil samostatný únik Jakub Šípek, bylo definitivně rozhodnuto.

Autoři | Foto fchk.cz

Štítky FC Hradec Králové, Votroci, Vyšehrad, FORTUNA, MFK Vítkovice, 2. česká fotbalová liga, Adam Vlkanova, Otto Urma, David Doležal, Jakub Šípek

Hradečtí fotbalisté doma jasně porazili trápící se Vítkovice  |  Fotbal  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.