Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Votroky čekají zápasy pravdy, jeden z nich v neděli proti Ústí

Boj o třetí místo je stále otevřený, uchazečů o baráž je hned několik. Po vyhraném zápase s Votroky se na třetí místo posunula Zbrojovka Brno, která má náskok pouhých dvou bodů na Hradec Králové a Ústí nad Labem.

Důležitý a náročný zápas pro Votroky nabídne i 28. kolo druhé nejvyšší fotbalové soutěže. Do Hradce Králové zavítá páté Ústí nad Labem, to má stejný počet bodů jako domácí tým a je tedy horší jen o skóre. Trenéra Votroků Frťalu netrápí jen složitá situace v tabulce, ale i velká marodka týmu.

„Takovou situaci jsem nezažil. Tým se nám zužuje po každém kole, ale pořád máme dost hráčů, kteří musejí těžký závěr sezony zvládnout,“ glosuje nastalou situaci trenér Zdenko Frťala. Jedním z řešení je i povolání dorostenců, kteří usednou na lavičku náhradníků.

Při posledním střetnutí obou celků dokázal Hradec Králové rozhodnou zápas v Ústí nad Labem až v 90. minutě. Tři body na podzim zařídil Jiří Miker, ten ale v lednu zamířil na hostování do Vítkovic, snad nebude svěřencům trenéra Frťaly v zápase chybět.

Utkání můžete přijít sledovat v neděli na Malšovický stadión, výkop je naplánovaný na 17:00.

Autoři | Foto Tomáš Vodička

Štítky fotbal, Votroci, kopaná, FK Ústí nad Labem, FC Hradec Králové, FC Zbrojovka Brno, Zdenko Frťala, MFK Vítkovice

Votroky čekají zápasy pravdy, jeden z nich v neděli proti Ústí  |  Fotbal  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.