Počasí dnes24 °C, zítra30 °C
Čtvrtek 20. června 2024  |  Svátek má Květa
Bez reklam

Fanoušci mohou dneska koupit zbylé lístky na generálku fotbalové reprezentace

Fanoušci stále mají možnost pořídit si vstupenky na generálku české fotbalové reprezentace před mistrovstvím Evropy proti Severní Makedonii. v Poledne začal doprodej posledních stovek lístků na přípravné utkání v Hradci Králové, které se v nové Malšovické aréně uskuteční příští pondělí.

Původní kvótu vstupenek fanoušci na konci dubna vykoupili během několika desítek minut, k dispozici ale budou ještě lístky z nevyzvednutých rezervací. Příznivci mohou v síti Ticketportal vybírat ze třech cenových kategorií, a to za 590, 790 a 990 korun. Do prodeje půjdou i místa, která jsou běžně určená pro hostující fanoušky, kteří však nedorazí.

Reprezentační A-tým se na novém stadionu v Hradci Králové pro 9300 diváků představí poprvé. Před generálkou se Severní Makedonií ještě svěřenci trenéra Ivana Haška sehrají v pátek přípravný zápas s Maltou na soustředění v Rakousku, kam odcestovali v neděli.

Do dějiště šampionátu v Německu český celek vyrazí 13. června. O pět dní později vstoupí do své skupiny v Lipsku zápasem s Portugalskem, dalšími dvěma soupeři v základní části turnaje budou v Hamburku Gruzie a Turecko.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto FCHK

Štítky Sport, fotbal, reprezentace, ČR, příprava, vstupenky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fanoušci mohou dneska koupit zbylé lístky na generálku fotbalové reprezentace  |  Fotbal  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.