Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Britský deník zařadil Filipa Firbachera z Hradce Králové mezi šedesát nejtalentovanějších fotbalistů světa

Britský deník The Guardian opět vybral nejtalentovanější fotbalisty z celého světa. Na prestižním seznamu šedesáti hráčů se objevilo i nám dobře známé jméno - Filip Firbacher.

The Gurdian tentokrát vybíral šedesát nejtalentovanějších fotbalistů narozených v roce 2001. Šestnáctiletý útočník Firbacher se tak dostal do společnosti nadějných fotbalistů, na které si brousí zuby například i slavný španělský velkoklub Real Madrid.

Hradecký Votrok Filip Firbacher nastupuje pravidelně za starší dorost do 19 let, tedy s hráči o dva roky staršími. Zakopal si za reprezentaci do 18 let a má za sebou i zahraniční stáže, například v anglickém Southamptonu. Jehož dres oblékal i nejdražší obránce historie Virgil van Dijk.

„Skauti Southamptonu ho nadále sledují, v tuto chvíli je to nejtalentovanější střední útočník v České republice," uvedl britský deník.

Autoři | Foto FCHK

Štítky fotbal, FC Hradec Králové, Filip Firnbacher, fotbalista, Filip Firbacher, The Guardian, Southampton FC, Real Madrid, Virgil van Dijk, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Britský deník zařadil Filipa Firbachera z Hradce Králové mezi šedesát nejtalentovanějších fotbalistů světa  |  Fotbal  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.