Počasí dnes21 °C, zítra15 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Votroci uspěli na hřišti Baníku Sokolov. Do Hradce vezou tři body

V rámci třetího kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY vyjeli fotbalisté Hradce Králové do Sokolova na stadion tamního Baníku. Oba týmy, které zažily zcela odlišný vstup do nové sezóny, chtěly bodovat. Zatímco hradečtí Votroci dvakrát vyhráli, Baník Sokolov ani jednou neuspěl.

První gól přinesla až 40. minuta utkání. K míči se dostal Adam Vlkanova, který si v šestnáctce zasekl míč na levou nohu a prostřelil domácího gólmana Belaňě. 0:1.

V 56. minutě rozhodčí neuznali gól Hradce Králové. Vlkanova se ve vápně dostal k balónu a střílel na Belaně, který jeho střelu vyrazil, na Kropáčkovu dorážku byl ale již krátký. Radost hostů překazil zdvihnutý praporek pomezního rozhočího, který signalizoval ofsajd.

Muž zápasu Adam Vlkanova opět úřadoval v 62. minutě, kdy rozehrával "standardku". Centrovaný míč ve vlastní šestnáctce nešťastně zasáhl Mišůn a vlastním gólem poslal soupeře do vedení 0:2.

O šanci zvrátit průběh utkání přišli domácí v 82. minutě. Vlkanova se dostal do úniku a sokolovský Daniel Stropek ho fauloval. V ruce sudího Hrubeše se vzápetí objevila žlutá karta, která byla pro Stropka již druhá v utkání. Domácí tak dohrávali v deseti.

Již na 0:3 upravil v 88. minutě hradecký Kvída. Vzápětí se domácí dočkali čestného gólu. V 90. minutě se prosadil Ševčík. 1:3.

FK Baník Sokolov - FC Hradec Králové 1:3

Branky: 90. Ševčík – 40. Vlkanova, 62. Mišůn (vlastní gól), 88. Kvída

Karty: 29. Stropek (SOK), 58. Kosak (SOK), 62. Mejdr (SOK) – 26. Zorvan (HKR), 82. Stropek (SOK)

FK Baník Sokolov: Belaň – Mejdr, Stropek, Mišůn, Beránek (63. A. Ševčík) – Vávra, Machek, Jakub Dvořák II., Štípek (55. Kosak), Glaser (C) – Vašíček (79. Voleský). 
Náhradníci: Jakub Dvořák I. – Kosak, Voleský, O. Ševčík, A. Ševčík, Hlavatý, Ruml.

FC Hradec Králové: Ottmar (C) – Finěk (37. M. Černý), Kvída, Plašil, Urma – Janoušek, Zorvan (80. Hynek) – Martan, Vlkanova, Durdević – Kropáček (74. Martinec). 
Náhradníci: Stejskal – Miker, M. Černý, Hynek, Martinec, Trávníček, Jukl.

Autoři | Foto Facebook FC Hradec Králové

Štítky fotbal, FC Hradec Králové, FK Baník Sokolov, zápas, HC Baník Sokolov, Adam Vlkanova, Mountfield Hradec Králové, FC Baník Ostrava, 2. česká fotbalová liga, Kosaka, Jakub Dvořák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Votroci uspěli na hřišti Baníku Sokolov. Do Hradce vezou tři body  |  Fotbal  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.