Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

V souvislosti se včerejší vraždou ve Vrchlabí byla zadržena žena. Hrozí ji až 16 let odnětí svobody

Kriminalisté intenzivně řeší od včerejšího rána úmrtí třicetiletého muže, ke kterému došlo ve Vrchlabí na Trutnovsku. Prvotní informace od vyšetřovatelů znějí tak, že případ je prozatím řešen jako těžké ublížení na zdraví s následkem smrti. Ještě včera byla zadržena podezřelá osoba, kterou je o tři roky starší žena.

Žena obviněná ze čtvrteční násilné smrti třicetiletého muže ve Vrchlabí na Trutnovsku je ve vazbě. Okresní soud v Trutnově dnes souhlasil s návrhem státního zástupce na její vzetí do vazby. ČTK o tom informovala policie, která třiatřicetiletou ženu stíhá pro těžké ublížení na zdraví s následkem smrti. Ženě hrozí až 16 let vězení.

"Na základě důvodného podezření krajští kriminalisté zahájili trestní stíhání zadržené 33leté ženy, vyšetřovatel jí sdělil obvinění z trestného činu těžké ublížení na zdraví s následkem smrti. Podle dosavadního šetření tato 33letá žena způsobila 30letému muži bodné zranění, na jehož následek zemřel. Hrozí trest odnětí svobody od 8 do 16 let," upřesňuje policejní mluvčí Eva Prachařová. Muž byl podle informací FTV Prima nalezen v brzkých ranních hodinách před domem v kaluži krve.

"Dosavadní vyšetřování nasvědčuje tomu, že fatálnímu následku předcházela roztržka mezi zemřelým mužem a obviněnou ženou," uvedla Prachařová.

Muž byl nalezen ve čtvrtek 5. prosince časně ráno před jedním z domů ve Vrchlabí, zemřel následkem bodného zranění. Policisté poté ženu zadrželi.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky vražda, Vrchlabí, obvinění, zadržení pachatele, smrt, těžké ublížení na zdraví, okres Trutnov, Trutnov, FTV Prima

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V souvislosti se včerejší vraždou ve Vrchlabí byla zadržena žena. Hrozí ji až 16 let odnětí svobody  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.