Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Čtyřiadvacetiletý muž na Hradecku opakovaně znásilňoval nezletilého chlapce, dostal podmínku

Krajský soud v Hradci Králové potrestal čtyřiadvacetiletého muže, který je v invalidním důchodu za to, že zneužíval nezletilého chlapce, a to opakovaně. Soud mu uložil podmíněný trest. Muži ale původně hrozilo až 12 let za mřížemi.

Ke znásilnění mělo dojít před osmi lety v Hradci Králové. Mladík si na chlapce, kterému tehdy bylo jen sedm let, počkal, a poté ho opakovaně ve křoví znásilnil. Jenže u toho to neskončilo.  V roce 2017 si obžalovaný na mladíka opět počkal, tentokrát na polní cestě, a chlapce nejméně šestkrát pohlavně zneužil.

Obviněný se s poškozeným prý dlouhodobě znali, ale z jakého důvodu došlo k trestným činům s šestiletou prodlevou, není známo. 

Obžalovaný se k činu doznal, avšak poukázal na to, že sex s chlapcem byl dobrovolný. Podle soudního spisu došlo jak orálnímu, tak k análnímu sexu. Na otázku ohledně zletilosti chlapce odpověděl 24letý muž tím, že mu chlapec řekl, že je mu 16 a on mu to uvěřil.

Za znásilnění a pohlavní zneužití hrozil muži trest jednoho roku odnětí svobody s podmínečným odkladem na 1,5 roku,. Nakonec ale dostal pouze podmínku. Mladý invalida musí zároveň podstoupit ochranné sexuologické léčení v ambulanci.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Znásilnění, muž, policie, vězení, podmínka, Královéhradecký kraj, Krajský soud v Hradci Králové, Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čtyřiadvacetiletý muž na Hradecku opakovaně znásilňoval nezletilého chlapce, dostal podmínku  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.