Počasí dnes21 °C, zítra20 °C
Neděle 2. června 2024  |  Svátek má Jarmil
Bez reklam

Nehoda náklaďáku s osobákem, požár bytu i auto v plotě. O víkendu se hasiči nenudili

O uplynulém víkendu řešili hasiči v Královéhradeckém kraji desítky událostí. V některých případech šlo naštěstí jen o drobné nehody nebo malé incidenty, v jiných šlo o minuty a lidské životy.

Už během pátečního dne museli hasiči vyjíždět hned k několika událostem. Například k nehodě osobáku a náklaďáku, ke které došlo na dálnici D11. Naštěstí se celá událost obešla bez zranění. K další nehodě došlo v Kladské ulici v Hradci. „Zde narazil osobní automobil do sloupu veřejného osvětlení,“ uvedla mluvčí hasičů Martina Götzová.

V Libčanech museli hasiči v neděli řešit pro změnu požár rodinného domu. „Na místo byly vyslány čtyři jednotky, které zjistily, že k požáru došlo v koupelně domu a místo bylo silně zakouřené,“ komentovala Götzová. Podle vyšetřovatele za požárem stála technická závada na elektrospotřebiči v koupelně.

Na Jičínsku museli zasahovat u převráceného vozidla na střeše. „K nehodě došlo v obci Svatojanský Újezd. Dvě osoby byly převezeny do zdravotnického zařízení,“ informovala mluvčí.

Mezi dalšími událostmi byl například požár v bytě v Novém Bydžově, nehoda tří osobáku a motocyklu v Jičíně nebo vyprošťování zaklíněného dítěte, které uvízlo v plotě.

Autoři | Foto HZS LK

Štítky hasiči, HZS, nehoda, požár, havárie, Královéhradecký kraj, Libčany, okres Jičín, Svatojanský Újezd

Nehoda náklaďáku s osobákem, požár bytu i auto v plotě. O víkendu se hasiči nenudili  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.