Počasí dnes21 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Při jízdě mu stál v cestě kruháč, tak ho se svou Škodovkou přelétl

Opravovaný kruháč v Česticích na Rychnovsku se postavil včera v noci do dráhy přijíždějícímu šestadvacetiletému řidiči. Ten nezvládl řízení, přejel středem okružní křižovatky a skončil v trávě za křižovatkou.

Řidič jel po silnici první třídy č. 11 ve směru od Lípy nad Orlicí. „Řidič zřejmě nepřizpůsobil rychlost, proletěl středem kruhového objezdu a zastavil se až na trávě mimo komunikaci,“ uvedla policejní mluvčí Alena Kacálková.

Na místo vyjeli policisté, kteří zjistili, že sice nedošlo k žádnému zranění, ale také odhalili, co asi stálo za celou jízdou. „Na místě provedená dechová zkouška naměřila hodnotu 1,8 promile,“ komentovala Kacálková. Navíc při nehodě vznikla škoda přes 110 tisíc korun.

Policisté zabavili nezodpovědnému řidiči na místě řidičák a samozřejmě mu zakázali další jízdu. Nyní je ten mladík podezřelý z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Ve vězení by mohl strávit i tři roky.

Autoři | Foto PČR

Štítky ŠKODA AUTO a.s., okres Rychnov nad Kněžnou, Čestice, Lípa nad Orlicí

Při jízdě mu stál v cestě kruháč, tak ho se svou Škodovkou přelétl  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.