Počasí dnes10 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Nezvládl zatáčku a vletěl do protisměru, kde jelo auto. Na místo musel vrtulník

K vážné dopravní nehodě byli v neděli odpoledne přivoláni policisté i záchranáři. Ke střetu dvou osobáku došlo na silnici třetí třídy mezi obcemi Velký Vřešťov a Čenice. Na místo byl přivolán i vrtulník.

Ke střetu došlo kolem čtvrté hodiny odpolední, když řidič Škodovky projížděl levotočivou zatáčkou. „Řidič zatím z nezjištěných důvodů přejel do protisměru,“ uvedl mluvčí policie Lukáš Vincenc. V tu dobu bohužel v protisměru jel osobák značky Hyundai.

Nehoda si vyžádala vážné zranění řidiče prvního vozidla. „Muž byl z místa letecky transportován do FN V Hradci Králové,“ informoval mluvčí. Za volantem druhého vozu seděla řidička, která vyvázla s lehkým zraněním. I ji ošetřili záchranáři.

Dechová zkouška vyloučila u ženy požití alkoholu, u muže se čeká na výsledky rozboru krve. Předběžná škoda byla vyčíslena na 400 tisíc korun. Okolnosti případu šetří trutnovští dopravní policisté.

 

Autoři | Foto PČR

Štítky krimi, nehoda, Trutnovsko, Velký Vřešťov, ŠKODA AUTO a.s., Hyundai, Fakultní nemocnice Hradec Králové

Nezvládl zatáčku a vletěl do protisměru, kde jelo auto. Na místo musel vrtulník  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.