Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

FOTO: Řidič úplně nového BMW na křižovatce v Bezručově narazil do autobusu MHD. Tři zranění

Devětapadesátiletý řidič černého SUV značky BMW neměl v pátek dobrý den. Se svým úplně novým autem ještě na převozních značkách boural krátce po jedenácté na křižovatce Bezručovy a Dykovy ulice, když se srazil s autobusem MHD. Přitom se navíc zranil.

„Řidič osobního vozidla jedoucí od Farářství nedal s největší pravděpodobností při vjetí do křižovatky, která je označena značkou stop, přednost právě projíždějícímu autobusu. V prostoru křižovatky se obě vozidla střetla,” řekla mluvčí policie Iva Kormošová.



Při nehodě se zranil řidič auta a dvě cestující z autobusu. „Všichni tři utrpěli lehké zranění, s kterým byli převezeni rychlou záchrannou službou do nemocnice,” dodala mluvčí.

Na vozidle odhadli škodu na 300 tisíc a na autobusu 510 tisíc korun. „Technická závada, jako příčina nehody, nebyla na místě nehody zjištěna ani uplatněna. Přesná příčina nehody je předmětem dalšího šetření,” uzavřela Kormošová.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, BMW, MHD, autobus, policie, hradec, havárie, městská hromadná doprava

FOTO: Řidič úplně nového BMW na křižovatce v Bezručově narazil do autobusu MHD. Tři zranění  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.