Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Asi vloupačka, hlásil svědek strážníkům ve zprávě. Zřejmě ho zmátly autosedačky

Hradečtí strážníci vyjíždí k různým případům. K těm zvláštnějším se řadí výjezd v pátek odpoledne do Pouchovské ulice. Oznamovatel jim napsal smsku, že se bojí dvou mužů v autě na ulici, kteří se asi budou chtít vloupat do domu.

„Podezřelé vozidlo v Pouchovské ulici, nemohu volat, mám strach. Dva muži ve vozidle, asi vloupačka. Jsem zabarikádovaný v bytě.” To je zpráva, která dorazila strážníkům.

Na místo byla okamžitě vyslána výjezdová skupina a operační důstojník se snažil dovolat na telefonní číslo, ze kterého byla zpráva poslána. „Podařilo se mu spojit s oznamovatelem a získat podrobnosti. Mezitím hlídka vstoupila na chodbu panelového domu. Strážníci zkontrolovali prostory domu, ale nikoho nenalezli,” popsala mluvčí strážníků Eva Kněžourová.

Druhá hlídka pak prozkoumala ulici i pravděpodobné podezřelé auto. V něm ale nikdo nebyl, až na dvě dětské autosedačky na zadních sedadlech. „Vystresovaného muže strážníci uklidnili a vysvětlili mu, že mu žádné nebezpeční nehrozí. Ten poděkoval a zamkl se na dva západy,” dodala mluvčí.

Autoři | Foto MP Hradec Králové

Štítky městská policie, hradec králové, strážníci, vloupání

Asi vloupačka, hlásil svědek strážníkům ve zprávě. Zřejmě ho zmátly autosedačky  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.