Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

U letiště probíhá rekonstrukce nehody z konce září, kdy ujíždějící řidič naboural policejní auto. Zraněni byli tehdy tři policisté

, aktualizováno 15. listopadu 2018, 14:40

U hradeckého letiště probíhá rekonstrukce dopravní nehody z konce září, kdy sedmadvacetiletý řidič, který ujížděl s kradeným autem, naboural do policejního auta. Při střetu byli tehdy zraněni tři policisté. „Na místě je tým vyšetřovatelů, kteří tam provádí procesní úkony," řekla Hradecké Drbně mluvčí policie Lenka Burýšková.

Při dopravní nehodě, která se stala 25. září, byli zraněni tři policisté, jeden vážněji. „Při příjezdu k letišti řidič s vozidlem jel vysokou rychlostí proti policejním hlídkám. Jedno z policejních vozidel zastavilo uprostřed vozovky, řidič s vozidlem Volkswagen první vozidlo protisměrem objel a za ním čelně narazil do právě přijíždějícího vozidla druhé hlídky," uvedl na konci září Jan Čížkovský z krajského policejního ředitelství. 

Sedmadvacetiletý řidič se po nehodě navíc dal na útěk, po pár metrech byl ale zadržen. Požití alkoholu i návykových látek vyloučili policisté orientační zkoušky. 

PSALI JSME: Řidič, který včera smetl policejní vozidlo, není žádný svatoušek. Byl opakovaně trestán 

Autoři | Foto Tomáš Vodička, Policie ČR

Štítky letiště, Volkswagen, rekonstrukce

U letiště probíhá rekonstrukce nehody z konce září, kdy ujíždějící řidič naboural policejní auto. Zraněni byli tehdy tři policisté  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.