Počasí dnes22 °C, zítra20 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Seznamka připravila muže z Náchodska o tři sta tisíc, z lásky s účetní nic nebylo

Nejen ženy jsou obětí podvodníků na seznamkách, ale také muži. Své o tom ví muž z Náchodska, který naletěl falešné účetní v pekárně. Stálo ho to tři sta tisíc korun.

Muž z Náchodska zatoužil po lásce, ale nakonec byl mínus tři sta tisíc korun. Naletěl totiž na internetové seznamce ženě, která se prezentovala jako cizinka. Uvedla, že pracuje jako účetní v pekárně a že také touží se zamilovat.

Po několikatýdenní komunikaci dostala účetní nápad, že by za svým milým mohla přiletět do Čech. Jenže neměla na tento výlet dostatek peněz. Proto požádala, jestli by ji na účet neposlal 1000 euro, což se také následně stalo. Bohužel ji však měli zadržet na letišti kvůli údajným dluhům, které má.

"V tu chvíli se celá věc začala komplikovat. Muž myslel, že ženě pomáhá řešit její těžkou životní situaci, ta však od něho inkasovala peníze, bez toho, aniž by zřejmě plánovala společnou budoucnost," uvedla v tiskové zprávě policejní mluvčí Lucie Konečná. Muž tak nakonec přišel o bezmála 300 tisíc korun. Celým případem se nyní zabývají náchodští kriminalisté pro podezření ze spáchání trestného činu podvod. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com/ELG21

Štítky podvod, PČR, účet, historka, ČR, seznamka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Seznamka připravila muže z Náchodska o tři sta tisíc, z lásky s účetní nic nebylo  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.