Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Mladík se v Náchodě pokusil znásilnit dvě ženy, policisté ho už obvinili

Teprve devatenáctiletý muž se měl v Náchodě v neděli po půlnoci pokusit znásilnit dvě ženy. Náchodští kriminalisté ho spolu s kolegy z obvodního oddělení hned druhý den na to zadrželi a v úterý byl obviněn ze spáchání zvlášť závažného zločinu znásilnění ukončeného ve stádiu pokusu. Pokud bude uznán vinným, hrozí mu až desetileté vězení.

K ženám ve věku pětačtyřicet a čtyřiašedesát let, které procházely okolo něj, měl vždy přistoupit a násilím je strhnout k zemi. Obě se náhodně vyskytly v jeho blízkosti a neznal je. „V prvním případě měl pachatele překvapit hlasitý výkřik oběti, po kterém z místa utekl. V druhém případě ho vyrušily hlasy osob jdoucích v jejich blízkosti,“ uvedla v tiskové zprávě policejní mluvčí Lucie Konečná.

Ještě ten den ustanovili policisté za pomocí operativně pátracích prostředků možného podezřelého. Šlo o mladíka, který byl už v minulosti trestně stíhán. „Do pátrací akce se zapojili policisté z obvodního oddělení i kriminalisté a muže dopadli hned následující den. Po prvotním výslechu byl muž obviněn z výše uvedeného trestného činu. Zároveň byl podán podnět na jeho vzetí do vazby. Pokud bude uznán vinným, hrozí mu trest odnětí svobody až na deset let,“ doplnila mluvčí.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Dominik Svoboda

Štítky Náchod, policie, pokus o znásilnění, obvinění, ženy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladík se v Náchodě pokusil znásilnit dvě ženy, policisté ho už obvinili  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.