Počasí dnes23 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Béžové kozačky - Jak je stylizovat v pracovním modelu. Nápady na outfity

PR článek

Jestliže chcete být v práci trendy, můžete letos vsadit i na béžové dámské kozačky. Pokud nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jak kozačky v béžovém odstínu vkusně zakomponovat do business outfitů. Pojďte číst dále a nechte se inspirovat s námi!

Jak vhodně zakomponovat béžové kozačky do business  outfitu se společenskými kalhotami?

Dámské béžové kozačky mohou ženy nosit v business outfitu také se společenskými kalhotami. Letos budou např. v kurzu kalhoty typu chino. K těm pak můžete přidat i modrý blejzr a outfit doplnit zlatými módními doplňky, jako jsou hodinky, prsteny či náušnice. Modrá k pracovním outfitům patří a se zlatou si náramně rozumí. Stylové béžové kozačky, ale také doplňky lze sehnat u prodejce CCC. Tady si přijde na své každá trendy dáma či slečna. Béžové kozačky pak mohou dámy nazout i k společenským kalhotám s rozšířenou nohavicí a s vyšším pasem. Trend zvonových kalhot se do mody cyklicky vrací a právě teď je čas na to, abychom ho znovu oživily. Béžové kozačky mohou mít plochou podrážku, ale i vyšší podpatky. Do business outfitu se hodí oba modely. Výborným řešením budou však zejména kožené kousky. Ty jsou velmi elegantní a skvěle se k nim hodí i další kožené doplňky. Nezapomeňte pak semišové modely béžové obuvi sladit s doplňky z broušené kůže. Hladké zase přiřaďte k hladkým. Tím se váš outfit vkusně sjednotí a bude působit harmonickým dojmem.

Jak zařadit dámské béžové kozačky do pracovního outfitu s šaty?

Dámské kozačky v béžové barvě mohou ženy nosit také s trendy šaty. Letos budu in rafinované modely s průstřihy. Ty se však nemusí objevit jen v oblasti dekoltu, ale také v oblasti šíje či na ramenou. V práci však vždy myslete na módní heslo, že méně znamená mnohdy více. K šatům s průstřihy můžete nazout i dámské béžové kozačky bez podpatků. Vsadit můžete např. na semišové kousky v boho stylu nebo na modely kozaček se zlatými dekorativními prvky. Tyto kousky totiž skvěle sladíte i se svými třpytivými šperky, jako jsou hodinky, náušnice nebo prsteny. Do outfitu pak můžete dodat i kabelku s blyštivou zlatou sponou. Takto postavený outfit nebude mít daleko k dokonalosti. Zmíněné modely béžové dámské obuvi mohou ženy nakupovat i v kamenném obchodě CCC. S výběrem vám tu pomůže i vyškolený a milý personál.

Jak stylizovat dámské béžové kozačky do outfitů do práce se sukněmi?

Ženy mohou do práce vynést i trendy dámské sukně. K béžovým kozačkám na podpatku jsou jako stvořené. Modely béžových kozaček na podpatích seženete také na oblíbeném e-shopu CCC. Zde si vybere módní kousek i ta nejnáročnější z vás! Letos pofrčí zejména trapézové a plisované sukně pro ženy s vyšším pasem. Vyšší pas na oblečení opticky zúží a prodlouží vaši figuru. No kdo by to nebral?! K dámské sukni a k béžovým kozačkám na podpatku můžete přidat i košili, kterou do ní zakasáte. Outfit můžete vyšperkovat sáčkem nebo dámským blejzrem. Do outfitu se hodí i krémový trenčkot a černými knoflíky nebo bílý kabát. Nezapomínejte pak ani na stylové doplňky. Zlaté či modré kousky budou k béžovým kozačkám skvělou volbou.

Ohodnoť článek

Foto CCC

Štítky oblečení, kozačky, trend, styl

Béžové kozačky - Jak je stylizovat v pracovním modelu. Nápady na outfity  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.