Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Pánské kotníkové boty – Tyto modely nikdy nevyjdou z módy

PR článek

Chcete-li jít letos s dobou, můžete do svého botníku zařadit i pánské kotníkové boty. Ty jsou nejen vysoce módní, ale také hřejivé. Jestliže nevíte, jaké modely budou in a jak je vkusně sladit s oblečením nebo s doplňky, nemusíte zoufat. Na následujících řádcích si totiž o zmíněné trendy pánské obuvi povíme vše podstatné. Proto čtěte dále a inspirujte se!

Jaké modely pánské kotníkové obuvi budou letos in?

V letošní sezóně můžete vsadit na kotníkové pánské boty s robustní platformou. Ty jsou nejen velmi módní a elegantní, ale také pohodlné. Dále budou v kurzu kožené kousky. Kotníkové boty z pravé kůže dodají každému outfitu značnou dávku elegance. Mezi oblíbené kotníkové pánské boty můžeme letos zařadit i kousky s tzv. elastickým prvkem. Tento model kotníkové obuvi pro muže střídá kůži a látku, popř. syntetický materiál. Kožené boty s elastickým prvkem najdeme také pod názvem chelsea obuv. V módě budou v letošní sezóně i pánské kotníkové boty s lesklou sponou. Tuto sponu pak mohou pánové vkusně sladit i se svými dalšími šperky, jako jsou hodinky, prsteny či náramky. K takto postavenému outfitu se vám bude hodit i kožená taška s blyštivými detaily. Výše zmíněné modely pánské kotníkové obuvi si můžete koupit např. i v kamenné prodejně CCC. Tady s výběrem trendy kousků nešlápnete vedle.

Jak správně vybrat velikost pánské kotníkové obuvi na e-shopu a jak v kamenném obchodě?

Při výběru kotníkové obuvi by se měli pánové zaměřit i na volbu správné velikosti. Při nakupování na e-shopech se vám bude rozhodně hodit klasický krejčovský metr. Za jeho pomoc totiž přesně naměříte délku stélky vašeho chodidla. Stačí metrem změřit vnitřní vložku jiné boty, která vám dobře padne. Naměřený výsledek pak nezapomeňte porovnat s velikostní tabulkou vybraného výrobce. Různé značky mají totiž nuance v číslování. Pokud raději nakupujete kotníkovou obuv v kamenných obchodech, zajděte tam nejlépe v odpoledních nebo v podvečerních hodinách. Vaše chodidlo už bude mírně nateklé a nejlépe tak bude simulovat situaci v terénu. Boty v kotníkovém provedení pro pány v různých velikostech najdete také na přehledném e-shopu CCC. Tady si kvalitní a módní boty vyberete snadno z pohodlí vašeho domova.

S jakým oblečením a s kterými doplňky letos nejlépe sladit pánské kotníkové boty?

Kotníkové boty pro muže lze sladit s nejrůznějšími druhy oděvů. Letos neuděláte chybu s kalhotami s vysokým pasem. Zvolit můžete např. tmavomodré džíny s tzv. roztrhanými koleny. Ke kotníkové obuvi pro pány se však hodí i společenské kalhoty. Volit můžete např. kousky typu chino. V letošní sezóně se blýsknete i v kotníkové obuvi, kterou sladíte s flanelovou košilí v kostkovaném provedení. Ta se do módy cyklicky vrací a právě teď je čas na to, abychom ji vytáhli z našich skříní. Pokud tam žádnou nemáte, nevadí. Obchody jsou tohoto trendy zboží plné. K pánské kotníkové obuvi se pak perfektně hodí i kožené módní doplňky. Myslete na to, že pánská kotníková obuv i doplňky by spolu měly ladit. A to nejen barvou, ale také strukturou. Díky tomu se outfit vkusně sjednotí a bude působit sourodým dojmem. Pánské kotníkové kožené boty i stylové doplňky seženete také u prodejce CCC. Tady si přijde na své každý moderní muž.

Ohodnoť článek

Foto CCC

Štítky obuv, móda, oblečení, trend, internetový obchod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pánské kotníkové boty – Tyto modely nikdy nevyjdou z módy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.