Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Pošli tip!

Štve vás nelegální skládka kousek od vašeho domu nebo nedostatek parkovacích míst na sídlišti, kde bydlíte? Dejte nám vědět, jaké téma vám na Drbně chybí, a my se na to podíváme. Svůj tip na článek nám stačí napsat do komentářů. Všechno podstatné si už redakce zjistí sama.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tera Ivan

Vadí nám neustálý hluk, který musíme poslouchat v bytech v okolí Jiráskových sadů, elektrárny a zimního stadionu. My, kteří v tomto prostoru bydlíme, jsme omezováni neustálým hlukem. Akce v Jiráskových sadech jsou velmi hlučné. Rovněž troubení aut vezoucích snoubence nebo auta novomanželů. Trénování hokejistů (dětí) venku je dost hlasité (píšťalka a křik trenéra). Také hlasité halekání opilců před hospodami i na zahrádkách, včetně hlasitého vyhrávání v hospodách, které je slyšet v širokém okolí. Ono se to nezdá, ale je to denně a to až do pozdních nočních hodin - mění se jen zvuky a jejich intenzita. Ať si jsou v parku akce, koncerty i bohoslužby s hudbou, ale chtělo by to snížit hlasitost. Také snad máme právo na klid a odpočinek. Rovněž sobecké chování velké části návštěvníků hospod by chtělo nějak řešit. A završením jsou "řvoucí auta", která jezdí po městě a běžně v pozdních nočních hodinách vytáčí motor a nezapomenou pouštět hudbu na plné "koule" a k tomu si i zatroubit. Vím, že je to problém více míst v HK a štve to více lidí.
Jsme lidi a také si potřebujeme odpočinout a mít možnost relaxu v klidu.

Úterý, 6. září 2022, 18:09Odpovědět

Klára Novotná

www.klara-sara.cz; Klára Sára (Klára Novotná, kdysi Zdechovská) zpěvačka, muzikantka a hudební pedagožka (v KHK velmi známá a vyhledávaná) z Třebechovic p. O. Nyní s pár týdenním dítětem je na svém koncertním turné. Natočila již 2 alba svých autorských písní. Její písně se hrají na 200 digi knihovnách a hrají se po celém světě (Norsko, Jordánsko, Chorvatsko, Island, Belgie, ..). Největší úspěch sklízí píseň Být volná.

Čtvrtek, 1. září 2022, 08:48Odpovědět

Chris Týna

Festival tetování www.tattooevent.cz

Sobota, 20. srpna 2022, 23:22Odpovědět

Be Ran

Hospodské kvízy se během letních měsíců konají venku na Kavčím plácku! Každou středu v 19:00.

Čtvrtek, 30. června 2022, 15:56Odpovědět

Martina Kůdelová

Sopečné ostrovy plné bujné vegetace, jeskyň, kráterů, horkých pramenů a smaragdových jezer. Takhle mohla vypadat bájná Atlantida. Věděli jste, že Azory jsou považovány za její pozůstatek? Přijďte se pokochat jedinečnými obrázky a poslechnout si vyprávění Tomáše Kůdely, který 25.5.2022 v 17 h ve STUDIJNÍ A VĚDECKÉ KNIHOVNĚ V HRADCI KRÁLOVÉ prozradí, že nejlépe se Azorské ostrovy poznávají z plachetnice.

Sobota, 7. května 2022, 14:23Odpovědět

Monika Šeflová

Přijď si vyšlehat vejce, ochutnat svěží drinky, zatančit si, seznámit se, pobavit, prostě poznat nový klub U Jednorožce! První LGBTQ club v Hradci Králové. Velké náměstí 18/28 50003 - velký pátek, bílá sobota od 18h

Pátek, 8. dubna 2022, 20:38Odpovědět

Pošli tip!  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.