Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Na Zelenou Louku v Trutnově vyrazí průzkumníci. Lidé je tu budou potkávat od zítřka

Na internetové stránky města Trutnova mohli lidé přispívat svými nápady na to, jak zlepšit plánovanou revitalizaci Zelené Louky. Ta je největší obytnou čtvrtí v tomto městě. První fáze sběru dat se konala od poloviny března do poloviny dubna. Obyvatelé Trutnova zapíchli do mapy přes tři stovky špendlíků.

Trutnovská radnice dala svým občanům možnost přispět svými nápady na zkrášlení největšího trutnovského sídliště Zelená Louka. Mezi nápady zazněla například úprava vzhledu kruhového objezdu, vybudování parkovišť a také cvičebních prvků pro dospělé.

 „Děkuji všem, kteří přispěli svým podnětem. Díky špendlíkům zapíchnutým do mapy se budou průzkumníci v problematice lépe orientovat a otázky, které budou od příštího týdne obyvatelům Zelené Louky klást, budou přesněji cílené. Věřím, že i druhá část průzkumu se setká se zájmem občanů, a že z odpovědí vytěžíme co nejvíce. Pokud můžete, zapojte se,“ vyzývá k zapojení do průzkumu trutnovský starosta Michal Rosa.

Tímto sběrem dat skončila první fáze k revitalizaci Zelené Louky. Od zítřejšího dne naváže druhá fáze, která potrvá do 8. května. Tentokrát se budou sbírat informace přímo v terénu. Obyvatelé tu budou potkávat terénní pracovníky, kteří se jich budou ptát na otázky, případně budou místo fotit nebo pořizovat jiné záznamy. To vše poslouží pro přípravu architektonicko-urbanistické studie.

Následovat bude třetí fáze. Půjde o dotazník jak v tištěné tak i v on-line podobě. Ten by mohli lidé vyplňovat na přelomu května a června.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Město Trutnov | Zdroj Město Trutnov

Štítky Zelená Louka, Trutnov, revitalizace, nápady, zlepšení, špendlík, fáze, průzkumníci, dotazy, Greenfield, Michal Rosa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Zelenou Louku v Trutnově vyrazí průzkumníci. Lidé je tu budou potkávat od zítřka  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.