Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

ANKETA: Je hezčí strom na Velkém nebo Masarykově náměstí?

I letos má Hradec Králové dva vánoční stromy. Na Velkém náměstí stojí jedle bělokorá z Černožic, na Masarykově náměstí je smrk ztepilý z městských lesů. Tradičně na sociálních sítích vznikají debaty o tom, který z vánočních stromů v Hradci Králové je hezčí. Co si myslí čtenáři Hradecké Drbny?

Letos mají oba stromy velkou výhodu. Nikdo se jim nesměje za to, že stojí křivě. Terčem vtípků na sociálních sítích se stal minulý rok vánoční strom na Velkém náměstí. Na první pohled bylo jasné, že nestojí rovně. „Není tohle hradecký folklór? Již třetím rokem... Ono by to chtělo se na ten strom podívat i z boku,“ kritizoval na Facebooku práci technických služeb Petr Kalhouse.  

Dá se říct, že letos je vše napraveno a oba stromy stojí rovně. V Hradci Králové je ozdobeno celkem 34 vánočních stromů. Jen dva jsou ale přivezené. Otázkou tak zůstává, který z nich je hezčí. Ten na Velkém nebo Masarykově náměstí?  

Kde má Hradec Králové hezčí vánoční strom?

Celkem hlasovalo161 čtenářů

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Zdeněk Puš | MMHK

Štítky vánoční, strom, Hradec Králové, anketa, Masarykovo, Velké, náměstí, názor, sociální, sítě, Vánoce, smrk, jedle, advent, vánoční stromek, Velké náměstí, Drbna.cz, Černožice, Facebook, sociální síť

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

ANKETA: Je hezčí strom na Velkém nebo Masarykově náměstí?  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.