Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Hradecké Divadlo Drak si pro své příznivce přichystalo netradiční vánoční dárky

Divadelníci dnes vypustí do světa filmovou verzi oblíbené pohádky Vyšla hvězda nad Betlémem aneb Příběh o narození Ježíška vyřezaný z lipového dřeva. Druhým vánočním dárkem pro fanoušky Draku je nový e-shop.

„Prvním dárkem je filmová verze oblíbené vánoční inscenace Vyšla hvězda nad Betlémem natočená v autentickém prostředí kostela svatého Jana Křtitele na Novém Hradci a v jeho bezprostředním okolí,“ uvádí zástupci divadla s tím, že se nejedná o pouhý záznam divadelní inscenace, ale o její plnohodnotnou filmovou adaptaci. „Divákům a příznivcům Draku chceme tímto způsobem poděkovat za přízeň a vynahradit jim tradiční adventní program, který musel být letos ze známých důvodů zrušen,“ dodávají divadelníci. Příběh bude zpřístupněný na stránkách Divadla Drak už dnes od 16 a 18 hodin. Ve stejné časy ho můžete vidět i zítra.

Druhou novinkou je e-shop divadla, na kterém najdete vystřihovánky, trička, šaty, dětská bodyčka nebo sadu na výrobu dřevěné marionetky. Pořídit tu můžete i dárkové poukazy, které se dají vyměnit za vstupenky na představení.

Ohodnoť článek

Foto Milan Hajn | Zdroj Divadlo Drak

Štítky divadlo, film, loutky, online, kultura, Hradec Králové, Divadlo Drak, vánoční dárky, Ježíšek, Jan Křtitel, Betlém, internetový obchod, divadelní herec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hradecké Divadlo Drak si pro své příznivce přichystalo netradiční vánoční dárky  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.