Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Noc divadel: Klicperovo divadlo odhalí vztahy v souboru a ukáže vynervovaného režiséra

Letošní Noc divadel, která připadá na zítřek, se ani přes epidemii koronaviru neruší. Jen bude úplně jiná, než byli doposud diváci zvyklí. Přesouvá se totiž na internet. Program nabídne Klicperovo divadlo i Divadlo Drak.

„Nemůžete přijít za námi, ale my přijdeme za vámi. Připravili jsme pro vás program s názvem Hamlet aneb jak se zkouší inscenace. Budete mít exkluzivní možnost nahlédnout do procesu naší tvorby. Od nápadu dramaturga až po poslední minuty před premiérou,“ zve mluvčí Klicperova divadla Martin Sedláček. Stream se uskuteční v sobotu od 19 hodin. Divadelníci také poodhalí, jaké mají herci mezi sebou vztahy v souboru nebo jak vypadá nervní režisér.

Do akce za zapojí i Divadlo drak. „Divadlo Drak připravilo pro své diváky on-line záznam z Noci divadel 2018, který pro ně bude přístupný celých 24 hodin na YouTube kanálu divadla. Noc divadel online aneb Telemost propojí na 9 hodin divadla po celé republice. Po 14. hodině vystoupí s krátkým vzkazem divákům i ředitel Divadla Drak Tomáš Jarkovský,“ uvádí divadlo na svých Facebookových stránkách.

Divadla jsou kvůli epidemii koronaviru zavřená od 12. října.

Ohodnoť článek

Foto FB Klicperova divadla

Štítky Klicperovo divadlo, Divadlo Drak, Noc divadel, kultura, divadlo, pandemie covidu-19, režisér, vztah, Martin Sedláček, Hamlet, Tomáš Jarkovský

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Noc divadel: Klicperovo divadlo odhalí vztahy v souboru a ukáže vynervovaného režiséra  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.