Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Od čtvrtka v Pardubicích promítá autokino, chce to ale teplé oblečení

Tento čtvrtek začíná promítat autokino na pardubickém závodišti. Jako první je na programu komedie s Ivanem Trojanem Bourák. Návštěvníci by ale neměli zapomenout na teplé oblečení. Sice můžete mít po dobu filmu nastartované auto, ale pořadatelé to nedoporučují.

Kina sice zůstávají kvůli pandemii koronaviru stále zavřená, nicméně v Pardubicích se rozhodli rozproudit kulturní dění díky autokinu. To začne promítat už tento čtvrtek 19. listopadu na dostihovém závodišti. Promítat se bude na velké LED obrazovce a zvuk si naladíte na vašem autorádiu. K dispozici je zatím program na tři dny. Ve čtvrtek tu uvidíte komedii Bourák, v pátek dokument Rytmus: Tempos o slovenském rapperovi a v sobotu životopisné drama Havel. Promítá se vždy od 18 hodin a autokino bude otevřeno hodinu předem.

Cena za promítání je 250 korun za auto, přičemž v jednom autě mohou být až čtyři lidé. Vstupenky je možné koupit na místě i v předprodeji. Maximální kapacita autokina je dvě stě aut.

Narozdíl od promítání autokina na jaře budou muset ale návštěvníci počítat s chladným počasím. Proto pořadatelé návštěvníky prosí, aby přijeli teple oblečeni a nezapomněli na deku. „Je možné mít zapnutý motor po celou dobu filmu. Budeme ale rádi, pokud budou návštěvníci šetřit životní prostředí a topit co nejméně,“ píše na Facebookových stránkách Autokina Pardubice David Heidler. Zapnutý motor na volnoběh nedoporučují ani na automobilových fórech, u dieslových motorů hrozí ucpání filtru pevných částic. Na místě budou mít také startovací kabely, pokud by auta měla problém s vybitou baterkou.

V autokině je zakázané otevírat okénka a opouštět vozidlo. Pokud už budou muset návštěvníci z nutných důvodů vystoupit, měli by mít roušku nebo respirátor. Rozestup aut musí být dva metry.  

Ohodnoť článek

Foto Autokino Pardubice | Zdroj Autokino Pardubice

Štítky autokino, Pardubice, filmy, kultura, koronavirus, Ivan Trojan, oblečení, pandemie covidu-19, film, komedie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Od čtvrtka v Pardubicích promítá autokino, chce to ale teplé oblečení  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.