Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Na frekventované silnici v Ještěticích pokračuje oprava propustku

V Ještěticích, na hlavním silničním tahu z Dobrušky do Rychnova nad Kněžnou, se stále pracuje na opravě propustku. Práce probíhají podle plánu. Vytyčeny byly stávající inženýrské sítě, je zde už i záporové pažení a výdřevy a započaly i práce na bourání první poloviny stávajícího propustku.

Oprava za téměř šest milionů korun bez DPH, byla zahájena v dubnu a potrvá do konce letních prázdnin, tedy do konce srpna.         

Kvůli rekonstrukci propustku v Solnici, musí řidiči počítat s částečnou uzavírkou v délce 150 metrů. Práce probíhají po polovinách vozovky a provoz je veden kyvadlově jedním jízdním pruhem.

Oprava Krkonošské ulice v Trutnově

V Královéhradeckém kraji probíhá ještě řada dalších silničních rekonstrukcí. Na Trutnovsku se opravuje více jak dvou kilometrový úsek Krkonošské ulice po trase Trutnov – Horní Staré Město – Dolní staré Město na silnici I/14. Doprava je řízena kyvadlově. Hotovo má být v polovině června. Práce vyjdou na téměř třiadvacet milionů korun bez DPH.

Rekonstrukce Národní ulice v Trutnově jde do druhé etapy. Řidiči tudy stále neprojedou

Rekonstrukce Národní ulice v Trutnově jde zatím podle harmonogramu. V rámci první etapy se pracovalo na nových inženýrských sítích. Ty jsou hotové a radnice se proto pustí do fáze číslo dvě. V rámci ní se začne opravovat samotná ulice i chodníky...

Za volantem budete potřebovat pevné nervy. Rozkopaný je Trutnov i Náchod

Řidiči na východočeských silnicích se budou muset obrnit trpělivostí a počítat s časem navíc. Společně s létem přichází na řadu také řada oprav frekventovaných cest. S komplikovanou situací počítejte v Trutnově i Náchodě. Poradíme však, kudy jet,...

Oprava tří mostů ve směru z Hradce na Chlumec

Rekonstrukce mostů za dvacet dva a půl milionu korun bez DPH bude hotova do konce října.

Zahájena byla také rekonstrukce tří mostů na silnici I/11 mezi Hradcem Králové a Chlumcem nad Cidlinou. Jedná se o mosty v Písku, Obědovicích a Kratonohách. Do mostů zatékalo kvůli špatné hydroizolaci.

V Písku platí úplná uzavírka a objízdné trasy jsou značeny. V Obědovicích už se práce také rozeběhly. V Kratonohách i Obědovicích bude řízen provoz světelnou signalizací po jedné polovině vozovky.

Oprava mostu mezi obcí Pševes a Kopidlno

V týdnu byla zahájena také rekonstrukce mostu na silnici I/32 mezi Kopidlnem a obcí Pševes. Most už byl v nevyhovujícím technickém stavu. Do konstrukce zatékalo a zádržný systém byl na hranici své životnosti.

Současný most bude zdemolován a provoz bude řízen po provizorním mostě, který povede souběžně s demolovaným.

Po novém mostě za přibližně osmnáct milionů korun, se řidiči projedou nejdříve za šest měsíců.  

Rekonstrukce silnice a mostu na silničním tahu Hertvíkovice – Mladé Buky

Tento týden byla také zahájena oprava silnice a mostu na silnici I/14 Hertvíkovice – Mladé Buky. Opravuje se úsek v délce přes tři kilometry. Doprava povede po přilehlé provizorní komunikaci, na které je řízen provoz kyvadlově. Řidiči budou takto jezdit až do listopadu. Tato oprava vyjde na více jak třiačtyřicet milionů korun.  

Ohodnoť článek

Foto ŘSD

Štítky Ještětice, oprava, propustek, řidiči, omezení, uzavírka, I/14, frekventovaný, hlavní tak, Rychnovsko, Trutnovsko, silnice, rekonstrukce, Rychnov nad Kněžnou, Dobruška, Trutnov, Solnice, Hradec Králové, Písek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na frekventované silnici v Ještěticích pokračuje oprava propustku  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.