Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Další komplikace v dopravě. Od zítřka se začne jezdit kolem Týniště nad Orlicí kyvadlově

Letní sezóna oprav silnic v Královéhradeckém kraji zdaleka nekončí. V pondělí se přidají další komplikace i na silnici I/11, která slouží jako obchvat Týniště nad Orlicí. Silničáři budou pracovat ve směru na Hradec Králové. Během rekonstrukce se bude jezdit pouze kyvadlově.

Oprava povrchu silnice bude rozdělena do dvou etap. První začne v pondělí a skončí na konci září. Během ní se bude opravovat úsek od kruhového objezdu po odbočku ke společnosti Valvolube. Druhá etapa plynule naváže a potrvá do 24. října. Během ní se opraví zbývající úsek od zmiňované odbočky po čerpací stanici.  

„Provoz bude během prací řízen kyvadlově po jedné straně vozovky. Přes den budou mít řízení na starosti pracovníci stavby,“ řekl Richard Hora z hradecké pobočky Ředitelství silnic a dálnic. Přes noc a v sobotu odpoledne budou na komunikaci semafory.  

Rekonstrukce obchvatu Týniště nad Orlicí bude stát zhruba 15 milionů korun. Kompletně hotovo má být do listopadu letošního roku.  

V Královéhradeckém kraji nepůjde o první ani poslední velkou komplikací na vytíženém tahu. Silničáři jsou například na obchvatu Třebechovic pod Orebem, na výjezdu z Jaroměře ve směru na Trutnov v obci Hořenice nebo na trase mezi Trutnovem a Hostinným. V Hradci Králové se s omezením projíždí Rašínovou třídou a po Gočárově okruhu u nemocnice.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky omezení, doprava, I/17, Týniště nad Orlicí, Hradec Králové, kyvadlově, semafor, zdržení, léto, oprava, silnice, Královéhradecký kraj, Ředitelství silnic a dálnic, Trutnov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další komplikace v dopravě. Od zítřka se začne jezdit kolem Týniště nad Orlicí kyvadlově  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.