Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Cestující v Královéhradeckém kraji potrápí velká vlaková výluka. Omezené budou tři tratě

Během včerejšího dne začala v Královéhradeckém kraji největší vlaková výluka letošního roku. Vlaky nepojedou na tratích z Hradce Králové do Pardubic ani Prahy. Komplikace čekají i cestující na železnici z Chlumce do Bydžova. Cestující musí využít náhradní autobusovou dopravu. Na některých stanicích ovšem nebude navazovat na vlakové přípoje.

První výluka na trati z Hradce Králové do Prahy začala už včera. Vlaky nebudou jezdit v úseku z Hradce Králové přes Chlumec nad Cidlinou a Velký Osek do Poděbrad. Ode dneška až do pátku se přidají i komplikace na železnici z Hradce Králové do Pardubic. Do čtvrtka pak bude trvat třetí výluka. Ta je v plánu na spojnici mezi Chlumcem nad Cidlinou a Novým Bydžovem.  

Všechny vlakové spoje České dráhy nahradí autobusovými linkami. Například linka R pojede mezi Poděbrady a Hradcem Králové a nikde jinde zastavovat nebude. Některé odjezdy autobusů budou dříve než u vlaků, které nahrazují. U dalších autobusů budou příjezdy pozdější. Při plánování cesty doporučují České dráhy lidem případně využít dřívější spoj. 

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto České dráhy

Štítky Hradec Králové, Pardubice, Chlumec nad Cidlinou, doprava, vlak, autobus, výluka, České dráhy, omezení, Královéhradecký kraj, Praha, Poděbrady, Velký Osek, Nový Bydžov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cestující v Královéhradeckém kraji potrápí velká vlaková výluka. Omezené budou tři tratě  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.