Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Dvůr Králové zahájí očkování seniorů nad 80 let. Podmínkou je registrace termínu

V pátek 19. února zahájí Městská nemocnice Dvůr Králové nad Labem očkování seniorů nad 80 let. Očkování je prozatím určeno pouze pro ty, kteří se registrovali k očkování prostřednictvím webových stránek ministerstva zdravotnictví. Tito lidé byli SMS zprávou vyzvání k provedení rezervace.

„Rezervace v systému Reservatic je nezbytná podmínka vakcinace,“ píše nemocnice na svém webu. Očkování bude probíhat na pracovišti v suterénu hlavní budovy.

Dvůr Králové nad Labem připravuje i velkokapacitní očkovací centrum. To by mělo vzniknout v aule Střední průmyslové a odborné školy. Po jeho zpuštění by mělo centrum stihnout naočkovat kolem tří desítek pacientů za hodinu. „Očkování by se tak mělo stát pro seniory a následně i ostatní občany dostupnějším,“ vysvětluje mluvčí radnice Miroslava Kameníková.

S otevřením očkovacího centra ve Dvoře Králové nad Labem se stále vyčkává. Stejně tak jako ostatní centra v kraji se i toto otevře až s dostatečnou zásobou vakcín. Tu Královéhradecký kraj očekává na začátku dubna.

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com

Štítky očkování, senior, Dvůr Králové, nemocnice, registrace, očkovací centrum, škola, Dvůr Králové nad Labem, Městská nemocnice Dvůr Králové, Královéhradecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvůr Králové zahájí očkování seniorů nad 80 let. Podmínkou je registrace termínu  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.