Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Google hlásí masivní výpadek svých služeb. Problémy může mít i server YouTube

Americká internetová společnost Google se dnes po celém světě potýkala s masivním výpadkem svých služeb, který zasáhl například e-mailový server Gmail, portál pro sdílení videí YouTube nebo Google Drive. Výpadek měly všechny služby ze skupiny Alphabet, jejíž součástí je právě i Google.

Podle serveru DownDetector nahlásily problémy desetitisíce uživatelů z různých částí světa. Prudký vzestup počtu hlášení o výpadcích služeb začal kolem 12:30.

Výpadky postihly také uživatele v České republice. Jejich příčina zatím není známa.

Služby společnosti Google postihl výpadek také například letos v srpnu. Uživatelé hlásili problémy s elektronickou poštou Gmail, ale i například s nahráváním souborů Google Drive. Podle serveru DownDetector patřila k nejvíce zasaženým oblastem Evropa, především pak Francie, Německo, ale i středoevropské státy včetně Česka.

Výpadek služeb, který trval hodinu a půl, postihl Google i v listopadu 2016. Týkal se zejména Česka a Slovenska. Problémy vznikly v důsledku údržby části sítě.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Goolge, YouTube, internet, služba, online, výpadek, ČR, svět, Evropa, uživatel, Google, Gmail, Disk Google, Alphabet Inc., Česko, Francie, Německo, Slovensko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Google hlásí masivní výpadek svých služeb. Problémy může mít i server YouTube  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.