Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Mountfield po koronavirové pauze první zápas prohrál. Vůbec jsme nedodržovali, co jsme chtěli hrát, řekl Filip Hronek

V rámci 15. kola hokejové extraligy nastoupil včera v 17:30 Mountfield na led Vítkovice. Jednalo se o první zápas po 43 dnech dlouhé koronavirové pauze. Pro Hráče z Hradce Králové nedopadl vůbec dobře, hokejkám podlehli 2:1.

Start byl super, konec ujel – i tak by se dal popsat včerejší zápas Hradce Králové. Už v prvních dvou minutách se po akci Jordanna Perreta a Filipa Hronka dostal Mountfield do vedení. Druhá třetina se však nepovedla podle očekávání. Hradec Králové dostal dvě branky a náskok soupeře už se nepodařilo dohnat.

První a zároveň vyrovnávací branku vstřelil střelec z Vítkovic Roman Polák, kterého Hronek zná z předchozích let ze zámořské NHL. „Hrál tady trošku jinak. Hraje pořád tvrdě, důrazně, odbrání si to, ale tady se víc zapojuje do útoku,“ všiml si změny v jeho hře Hronek.

Odveta se hraje už zítra

Odvetu Hradec Králové s Vítkovicemi sehraje netradičně už zítra. Půjde o dohrávku 2. kola, které začne v 15:00. Stejně jako v případě pondělního zápasu, se i tento odehraje bez diváků. Fanoušci ho budou moct sledovat na ČT Sport.

Mountfield je i po pondělní prohře stále na třetím místě extraligové tabulky. Se 14 body týmu chybí jen dva na druhou Spartu. První kádrem v extraligovém žebříčku je Plzeň, která zvládla uhrát 21 bodů.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Mountfield HK

Štítky Mountfield, HK, Hradec Králové, Vítkovice, pauza, zápas, prohra, hokej, sport, Bílá běž, odveta, hokejky, Filip Hronek, Mountfield Hradec Králové, HC Vítkovice Ridera, Extraliga ledního hokeje, National Hockey League, Roman Polák, HC Sparta Praha, HC Škod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mountfield po koronavirové pauze první zápas prohrál. Vůbec jsme nedodržovali, co jsme chtěli hrát, řekl Filip Hronek  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.