Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Muž se na ubytovně v Hradci Králové pokusil o sebevraždu. Hlídka přijela včas

Na Městskou policii Hradec Králové volal v neděli odpoledne muž, který měl strach o svého kamaráda. Dispečinku řekl, že chce pravděpodobně spáchat sebevraždu a nebere mu telefon. Poprosil tak strážníky, zda by ho na jedné z ubytoven nezkontrolovali.

„Sám byl v zaměstnání, ze kterého nemohl odejít,“ řekla o volajícím mluvčí strážníků Simona Pacltová. Hlídka vyjela na zmíněnou ubytovnu, kde od recepční zjistila konkrétní číslo pokoje. Ten byl ale zamknutý a nepomohl ani náhradní svazek klíčů, zadruhé strany byl v klíč v zámku. Muž nereagoval na klepání ani volání, z pokoje se pouze ozývalo zvonění telefonu.

Proto se strážníci rozhodli na pomoc zavolat hasiče a záchranáře. Po otevření dveří našli muže při vědomí, ale nekomunikoval. Vedle sebe měl plata po lécích. Záchranáři mu poskytli první pomoc a následně převezli do nemocnice.

Ohodnoť článek

Foto mpolicie.c-budejovice.cz

Štítky Hradec Králové, městská, policie, strážník, hlídka, volání, pomoc, sebevražda, pokus, hasiči, záchranář, ubytovna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž se na ubytovně v Hradci Králové pokusil o sebevraždu. Hlídka přijela včas  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.