Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Cyklobusy jezdí i v září. Vyrazit můžete z Hradce Králové i Náchoda

Ačkoliv jsou letní prázdniny pryč, cyklobusy jsou stále v provozu. Ještě celé září budou jezdit na obou svých trasách. Z Hradce Králové se dostanete až na Pomezní boudy, z Náhoda pak do Polska.

Červená linka jezdí z Hradce Králové, přes Jaroměř, Náchod, Teplice nad Metují a Trutnov, až na Pomezní boudy. Na této trase mohou turisté navštívit například pevnost Josefov, náchodský zámek, klášter a dřevěnou školu v Polici nad Metují či Měděný důl Bohumír v Jívce.

Modrá linka vyjíždí třikrát denně do Polska. Z Náchoda přes lázeňské město Kudowa-Zdrój do Karłówa a zpět. Na polské straně hranice je k vidění například skalní město Hejšovina a Bludné skály ve Stolových horách. V Kudowě-Zdrój pak mohou cyklisté například do Muzea lidové kultury.

Ohodnoť článek

Foto město Náchod | Zdroj město Náchod

Štítky cyklobus, cyklistika, sport, výlet, září, autobus, Hradec Králové, Náchod, Krkonoše, Polsko, jízdní, řád, linka, trasa, Trutnov, Jaroměř, Police nad Metují, Teplice nad Metují, Jívka, Pevnost Josefov, Kudowa-Zdrój

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cyklobusy jezdí i v září. Vyrazit můžete z Hradce Králové i Náchoda  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.